Digital Marketing Transformers: Be Creative & Measurable

Date:	19 May 2017 (Friday)
Time:	14:30 – 18:00
Venue:	Chamber 1A & 1B, InnoCentre, 72 Tat Chee Avenue, Kowloon Tong
Organizer:	Hong Kong Association of Interactive Marketing (HKAIM)

Time	Details	
14:00 – 14:30 (30 min)	Registration & Networking	
14:30 – 14:32 (2 min)	Welcoming Speech by Mr. Ralph Szeto, Chairman, HKAIM	
14:33 – 14:35 (3 min)	Souvenir Presentation to Speakers & Group Photo Taking Session	
Creative & Measurable I : Insight Perspective		
14:35 – 14:55 (20 min)	Ms. Vivian Choi	
	Director of Sales and Marketing, admanGo	
	Topic: Social Media and KOL Marketing Insights	
14:55 – 15:15 (20 min)	Ms. Cherry Lau	
	Senior Director, Media, Nielsen	
	Topic: What's Next in Digital Measurement	
15:15 – 15:35 (20 min)	Mr. Victor Cheng	
	Vice President, North Asia, COMSCORE	
	Topic: Traps and Tips for Ad Effectiveness Measurement	
15:35 – 15:55 (20 min)	Panel Discussion	
	Panelists: Speakers from Session 1	
15:55 – 16:20 (25 min)	Break & Networking	
Creative & Measurable II : Marketing Perspectives		
16:20 – 16:40 (20 min)	Ms. Tania Lau	
	Senior Director of Marketing & Communications, Yahoo Hong Kong	
	Topic: Tune in to the Live Video Opportunity	
16:40 – 17:00 (20 min)	Mr. Vincent Tsui	
	Chief Marketing Officer, Next Media – Next Mobile	
	Topic: Content Marketing Era – Brands are becoming media	
17:00 – 17:20 (20 min)	Mr. Ravel Lai	
	Regional IT & Digital Director, Jardine Restaurant Group	
	Topic: Adoption of Innovative Targeting in Pizza Hut and KFC	
17:20 – 17:40 (20 min)	Panel Discussion	
	Panelists: Speakers from Session 2 & Mr. Lam Yat Hei, Founder, TVMost and 100 Most	
17:40 – 18:00 (20 min)	Networking	

Subject to change without notice