

## **ABC4CMO 2015 Conference**

## Advertising, Branding, Commerce

26 Nov 2014 (Wed) Date: Time:

11:00am – 5:00 pm Conference Hall, 4/F, HKPC Building, 78 Tat Chee Avenue, Kowloon Tong Venue:

Time	Details
11:00 – 11:20 (20 min)	Registration
11:20 – 11:23 (3 min)	Welcoming Speech by Mr. Francis Fong, Chairman, HKAIM
11:23 – 11:25 (2 min)	Souvenir Presentation & Photo Taking Session
SESSION 1	
11:25 - 12:40 (75 min)	Ms. Winnie Chan
	Assistant Vice President, Digital Marketing, CSL Mobile Limited
	Speech topic: Build your brand via Mobile
	Mr. Andy Ann
	Chief Marketing Officer, Social Media Broadcasts (SMB) Limited
	Speech topic: Social Media and The Big Data Explosion
	Mr. Coils Lam
	President, 759 阿信屋
	Speech topic: TBC
	Ms. Jacqueline Chong
	Chief Marketing Officer, Green Tomato Limited
	Speech topic: All Loyalty in One Storellet
	Ms. Terry Fung
	Channel Sales, Hong Kong, Google Hong Kong Limited
	Speech topic: Reaching new customers locally and overseas at a manageable cost and
	positive ROI
12:40 – 13:00 (20 min)	Panel Discussion
	Moderator: Mr. Stanley Chow, Executive Committee Member, HKAIM
	Panelists: Speakers from Session 1
13:00 – 14:00 (60 min)	Lunch
	SESSION 2
14:00 – 15:00 (60 min)	Mr. Keith Chow
	Chief Operating Officer, Hotmob Limited
	Speech topic: Brand Building of Mobile Apps
	Ms. Salina Ghafur
	Head of Marketing, Sina Hong Kong Limited
	Speech topic: The evolution from social media to social commerce
	Mr. Garic Kwok
	Director and Chief Officer (Business Development), Taipan Bread & Cakes Co. Ltd.
	Speech topic: e-marketing and O2O for fresh products
	Ms. Sandy Ho
	Senior Vice President, Marketing and Operations, New World iMedia Solutions Limited
	Speech topic: How Yahoo, Google and Facebook help you to shape your online advertising
	strategies in 2015?
15:00 – 15:20 (20 min)	Panel Discussion
	Moderator: Mr. Stanley Chow, Executive Committee Member, HKAIM
	Panelists: Speakers from Session 2
15:20 – 15:40 (20 min)	Break
13.20 - 13.40 (20 11111)	



## **ABC4CMO 2015 Conference**

## Advertising, Branding, Commerce

15:40 – 16:40 (60 min)	Ms. Vivian Choi
20110 (00 11111)	Director of Sales and Marketing, Admango
	Speech Topic: Understanding the Opportunities for Your Company behind the Exponential
	Growth in Mobile Adspend
	Mr. Anven Lut **
	Director, JR Integrated Marketing Communication Co.,Ltd.
	Speech topic: 銀聯玩轉大數據
	Ms. Tania Lau
	Director of Marketing, Yahoo! Hong Kong Limited
	Speech topic: The Unified Experience: Beyond the Checkout Cart
	Mr. Andy Chung
	Director, Xaxis HK
	Speech topic: Own your big data and utilise it in real time programmatically
16:40 – 17:00 (20 min)	Panel Discussion
	Moderator: Mr. Raymond Ho, Vice Chairman, HKAIM
	Panelists: Speakers from Session 3
17:00	End

<sup>\*</sup>Subject to change without notice \*\* Presentation in Putonghua