

mCMO Conference 2013

Evolution in Mobile User Experience

Date: 11 October 2013 (Friday) **Time:** 10:00am – 4:00 pm

Venue: Conference Hall, 4/F, HKPC Building, 78 Tat Chee Avenue, Kowloon Tong

Time	Details	
09:45 – 10:15 (30min)	Registration	
10:15 – 10:20 (5min)	Welcoming Speech by Mr. Francis Fong, Chairman, HKAIM	
	Opening Speech by Guest of Honor	
10:20 – 10:25 (5min)	Mr. LEUNG Chung Yin, Chaucer	
	Assistant Director (Regulatory), Office of the Communications Authority	
10:25 – 10:35 (10min)	Souvenir Presentation & Photo Taking Session	
	Ÿ	
10:35 – 10:45 (10min) Mobile Marketing Survey 2013 Report Release SESSION 1		
10.45 12.00 /1b = 15 == in\		
10:45 - 12:00 (1hr 15min)	Keynote speech by Mr. Esmond Lee, JP	
	Executive Director (Financial Infrastructure), Hong Kong Monetary Authority Speech topic: Mobile, Internet-based and Electronic Payments – Initiatives and Regulations	
	Ms. Jan Wong Managing Director, Openrice Limited	
	Speech topic: 手機食先	
	Mr. Edwin Lai	
	Head of Large Merchant Team, PayPal Hong Kong & Taiwan	
	Speech topic: The Emerging Mobile Commerce	
	Mr. Kenneth Kwok	
	Managing Director, Beehive Strategy	
	Speech topic: How to effectively measure mobile user behaviour	
	Ms. Stella Cheung	
	Head of Sales, Google Hong Kong	
	Speech topic: Digitising Hong Kong	
12:00 – 12:20 (20min)	Panel Discussion	
	Topic: Mobile Payment Security	
	Moderator: Dr. Steve Lau, Vice Chairman, HKAIM	
	Panelists: Speakers from Session 1	
12:20 – 13:20 (1 hr)	Lunch	
SESSION 2		
13:20 – 14:05 (45min)	Mr. Keith Chow	
	Chief Operating Officer, Hotmob Limited	
	Speech topic: Mobile ads in the perspective of user experience	
	Mr. Bruce Lam	
	Chief Marketing Officer, Wireless Business, HKT Limited	
	Speech topic: The New Era of Mobile Usage	
	Mr. Michael Yung	
	Chief Information Officer, Next Media Limited	
	Speech topic: From Mobile App to Mobile Business	
14:05 – 14:25 (20min)	Panel Discussion	
	Topic: Trend on mobile app development	
	Moderator: Mr. Bernie Wong, Exco Member, HKAIM	
	Panelists: Speakers from Session 2	
14:25 – 14:40 (15min)	Break	



mCMO Conference 2013

Evolution in Mobile User Experience

SESSION 3	
14:40 – 15:25 (45min)	Mr. HyunBin Kang
	Head Director of LINE Business Office, LINE
	Speech topic: How to effectively use LINE as a communication platform to reach your clients
	Mr. Walter Leung
	Managing Director, GfK Retail and Technology Hong Kong Ltd.
	Speech topic: Consumer Purchase Journey & U
	Mr. Bernie Wong
	Digital Director, AGENDA (Hong Kong) Limited
	Speech topic: From Starbucks App to your cup, the app-brewing journey
15:25 – 15:45 (20min)	Panel Discussion
	Topic: Business opportunity on Mobile platform
	Moderator: Mr. Bernie Wong, Exco Member, HKAIM
	Panelists: Speakers from Session 3
15:45 – 16:00 (15min)	Networking

^{*}Subject to change without notice