

eCMO Conference 2013

New Challenges of Brand Building and eCommerce

 Date:
 4 June 2013 (Tuesday)

 Time:
 10:00am - 5:00 pm

Venue: Conference Hall, 4/F, HKPC Building, 78 Tat Chee Avenue, Kowloon Tong

Time 10:00 – 10:25 (25min) Registration 10:25 – 10:30 (5min) Welcoming Speech by Mr. Francis Fong, Chairman, HKAIM 10:30 – 10:35 (5min) Opening Speech by Guest of Honor Ms. Connie Lau Yin-hing, JP Chairperson International Advisory Group of Experts on Consumer Protection, UNCTAD, United Nation 10:35 – 10:45 (10min) Souvenir Presentation & Photo Taking Session 10:45 – 10:55 (10min) Opening Remark by Ms. Jackie Lam, Strategic Development & Marketing Director, Ming Pao Newspapers Limited SESSION 1– Brand Building		
10:25 – 10:30 (5min) Welcoming Speech by Mr. Francis Fong, Chairman, HKAIM 10:30 – 10:35 (5min) Opening Speech by Guest of Honor Ms. Connie Lau Yin-hing, JP Chairperson International Advisory Group of Experts on Consumer Protection, UNCTAD, United Natio 10:35 – 10:45 (10min) Souvenir Presentation & Photo Taking Session 10:45 – 10:55 (10min) Opening Remark by Ms. Jackie Lam, Strategic Development & Marketing Director, Ming Pao Newspapers Limited		
10:30 – 10:35 (5min) Opening Speech by Guest of Honor Ms. Connie Lau Yin-hing, JP Chairperson International Advisory Group of Experts on Consumer Protection, UNCTAD, United Natio 10:35 – 10:45 (10min) Souvenir Presentation & Photo Taking Session Opening Remark by Ms. Jackie Lam, Strategic Development & Marketing Director, Ming Pao Newspapers Limited		
Ms. Connie Lau Yin-hing, JP Chairperson International Advisory Group of Experts on Consumer Protection, UNCTAD, United Natio 10:35 – 10:45 (10min) Souvenir Presentation & Photo Taking Session 10:45 – 10:55 (10min) Opening Remark by Ms. Jackie Lam, Strategic Development & Marketing Director, Ming Pao Newspapers Limited		
Chairperson International Advisory Group of Experts on Consumer Protection, UNCTAD, United Natio 10:35 – 10:45 (10min) Souvenir Presentation & Photo Taking Session 10:45 – 10:55 (10min) Opening Remark by Ms. Jackie Lam, Strategic Development & Marketing Director, Ming Pao Newspapers Limited		
International Advisory Group of Experts on Consumer Protection, UNCTAD, United Natio 10:35 – 10:45 (10min) Souvenir Presentation & Photo Taking Session 10:45 – 10:55 (10min) Opening Remark by Ms. Jackie Lam, Strategic Development & Marketing Director, Ming Pao Newspapers Limited		
10:35 – 10:45 (10min)Souvenir Presentation & Photo Taking Session10:45 – 10:55 (10min)Opening Remark by Ms. Jackie Lam, Strategic Development & Marketing Director, Ming Pao Newspapers Limited		
10:45 – 10:55 (10min) Opening Remark by Ms. Jackie Lam, Strategic Development & Marketing Director, Ming Pao Newspapers Limited	ns	
Ming Pao Newspapers Limited		
•		
SESSION 1— Brand Building		
SESSION 1- Brand Building		
10:55 – 11:40 (45min) Mr. Kenneth Wan		
Co-Founder & Director, The Bread Digital		
Topic: Time Changed Branding won't		
Ms. Karen Tam		
Assistant General Manager-Promotions & Marketing, Harbour City Estates Ltd.		
Topic: The Power of Social in Brand Building		
Ms. Christine Hung		
Corporate Director (Corporate Communications & Brand Management),		
Café de Coral Holdings Ltd		
Topic: Branding 2013		
11:40 – 12:00 (20min) Panel Discussion		
Moderator: Mr. Raymond Ho, Consumer Market Director – Fixed,		
Hutchison Telecommunications (Hong Kong) Limited		
Panelists: Speakers from Session 1		
12:00 – 12:20 (20min) Break		
SESSION 2—eCommerce		
12:20– 13:05 (45min) Ms. Jenny Hui		
Senior Manager, Marketplace Development, eBay International Hong Kong Limited		
Topic: Global eCommerce Trends and New Opportunity		
Mr. Anthony Tang		
NFC Project Manager, GSMA		
Topic: NFC Global Opportunity, Progress and Challenge		
Mr. Walter Leung		
Managing Director, GfK Retail and Technology Hong Kong Ltd.		
Topic: E-tail and Re-tail		
13:05 – 13:25 (20min) Panel Discussion		
Moderator: Mr. Rudi Leung, General Manager, Tribal DDB		
Panelists: Speakers from Session 2		
13:25 – 14:25 (1hr) Light Lunch		



eCMO Conference 2013

New Challenges of Brand Building and eCommerce

SESSION 3-Brand Building for eCommerce		
14:25 – 15:10 (45min)	Mr. Alfred Tsoi	
	CEO, JDB Holdings Limited	
	Topic: Openrice – A local brand created for HK people	
	Mr. Andrew Yau	
	General Manager, Marketing, New World iMedia Solutions Limited	
	Topic: Cases Sharing on Brand Building and eCommerce from Digital Marketing	
	Mr. Wilson Yuen	
	Founder & Director, TFI Digital Media Limited	
	Topic: E-Commerce with the integration of Social Media	
15:10 – 15:30 (20min)	Panel Discussion	
	Moderator: Mr. Ralph Szeto, Managing Partner, CMRS Digital Solutions Limited	
	Panelists: Speakers from Session 3	
SESSION 4– CRM & ROI		
15:30 – 16:15 (45min)	Ms. Christine Chong	
	Marketing & Operation Director, AsiaPac Net Media Limited	
	Topic: Boost online sales by search, social and mobile marketing	
	Dr. Henry Chang	
	Information Technology Advisor, Office of the Privacy Commissioner for Personal Data, HK	
	Topic: eCommerce - from Policies to Practices	
	Mr. Francis Kwok	
	CEO, Radica Systems Limited	
	Topic: A Little Story of CRM & ROI	
16:15 – 16:45 (30min)	Panel Discussion	
	Moderator: Mr. Stanley Chow, Head of CRM, South China Morning Post Publishers Limited	
	Panelists: Speakers from Session 4	
16:45 – 17:00 (15min)	Networking	

^{*}Subject to change without notice