

Social Business Conference



"Turn Social Media into Business"

Date:	26 March 2013 (Tuesday)
Time:	2:00 pm – 6:00 pm
Venue:	Conference Hall, 4/F, HKPC Building, Kowloon Tong

Time	Details
13:45 – 14:15 (30min)	Registration
14:15 – 14:20 (5min)	Welcoming Speech by Mr. Francis Fong, Chairman, HKAIM
14:20 – 14:25 (5min)	Opening Speech by Guest of Honor
14.20 14.23 (31111)	Ms. Gilly Wong
	Chief Executive, Consumer Council
14:25 – 14:30 (5min)	Souvenir Presentation & Photo Taking Session
14:30 – 14:40 (10min)	Mr. Ralph Szeto
1110 (101111)	Vice Chairman, HKAIM
	Survey Result Release of the Hong Kong Social Media Marketers Survey 2013
SESSION 1	
14:40 – 14:55 (15min)	Dr. Henry Chang
	Information Technology Advisor, Office of the Privacy Commissioner for Personal Data, HK
	Topic: Social networks are not just about people
14:55 – 15:10 (15min)	Ms. Vivian Lee
	Marketing Director, Ocean Park Hong Kong
	Topic: How to measure the effectiveness of Social Media?
15:10 – 15:25 (15min)	Ms. Anita Lam
	Sales Director, Facebook
	Topic: Turning Fans to Customers
15:25 – 15:40 (15min)	Mr. Kaki Chiu
	Head of Multimedia Services – Digital & Online Business Unit, New Media Group
	Topic: Social Media : Become a large platform or just a small tool for publisher ?
15:40 – 15:55 (15min)	Mr. Rudi Leung
	General Manager, Tribal DDB
	Topic: Life After Honeymoon With Social Media
15:55 – 16:15 (20min)	Panel Discussion
	Moderator: Mr. Rudi Leung, General Manager, Tribal DDB
	Panelists: Speakers from Session 1
16:15 – 16:35 (20min)	Break
	SESSION 2
16:35 – 16:50 (15min)	Mr. Norman Tam
	Head of Hong Kong Office, Tencent Holdings Limited
	Topic: Marketing on Mobile Messenger Platform
16:50 – 17:05 (15min)	Mr. Vincent Tsui (徐緣)
	MNC Marketing Director, Marketing Columnist
	Topic: From Mahjong Strategy to Social Media
17:05 – 17:20 (15min)	Ms. Brucemond Chan
	Marketing Manager, Wyeth (Hong Kong) Holding Company Limited
	Topic: Integrating social into your marketing campaign
17:20 – 17:35 (15min)	Mr. Bernie Wong
	Digital Director, Agenda Hong Kong
	Topic: Brand Page SEO for Facebook Graph Search
17:35 – 17:55 (20min)	Panel Discussion
	Moderator: Mr. Ralph Szeto, Vice-Chairman of HKAIM
	Panelists: Speakers from Session 2
17:55 – 18:00 (5min)	Networking
*Subject to change without notice	

*Subject to change without notice